January 10, 2009

sesi luahan perasaan

aku stress.aku stress.aku stress.

apa2 juga yg keluar masa aku menaip ini walau perkataannya keji,ketahuilah aku mmg sgt stress skrg.
aura api mmglaa da keluar sampai aku rasa aku nak buat fluid motion backhand & ketuk2 kepala org2 HEA & sesiapa jugakla yg berkait dgn course registration aku.

aku bukanla nak mengkondem mana2 pihak.tapi kalian semua mmg menyusahkan hidup aku.aku ulang.MENYUSAHKAN! mengerti kalian? aku x paham betul kerja bagaimana yg kalian lakukan.lembap.terhegeh-hegeh macam ulat gonggok.daripada awal aku mendaftar sampai skrg aku maseh perlu pening kepala mao selesaikan course registration aku.aku pahamla kalian nak guna sistem canggih manggih.sistem online lah kan.aku taula nak daftar sendiri subjek aku.yg kau pandai2 daftarkan kenapa?ada aku suruh daftarkan?kalau kau daftarkan tu jadual cantek tersusun rapi mcm gigi sikat tapelah jugak.ini clash sana clash sini.bila aku nak drop subjek tak buleh.dgn alasan x munasabah "SILA MINTA KEBENARAN HEA".

fine.aku sabar.jumpa koordinator ingatkan bulehlah nak bantu.rupanya 2 kali 5 jew.si polan tuduh si dia.si dia tuduh si polan. aku berulang jumpa kau 3-4 x dan setiap kali itu kau nak bg alasan sama."HEA AKAN SELESAIKAN" tapi kau x buat apa2 pown kan?kau hanya tau sebut 3 patah perkataan tu kan?kau tau x aku da serabut 2 minggu mao selesaikan hal neh.masuk kelas macam pendatang haram.yg sepatutnya halal & layak utk aku duduk dgn tenang. sbb masalah yg kau timbulkan neh aku da rasa bersalah dgn rakan2 lain sbb kelas pack & mereka2 yg ada dalam kelas tu yg da daftar terpaksa berhimpit dgn aku yg haram neh.terima kaseh buat aku sengsara!

oke.aku tanya HEA sendiri."SILA DTG LAB MALAM INI UTK PELAJAR YG MENGHADAPI MASALAH" itu penyelesaian yg kau bagi utk aku & kwn2 lain yg hadapi masalah sama.aku sanggup dtg malam2 walaupun duduk luar semata2 pasal neh.kau tau x aku penat ke hulu ke hilir dr pg sampai malam? & yg pasti hampa.masih lagi tak buleh selesaikan.kau buleh drop subjek but then kelas penuh still x dapat daftar mana2 kelas.sialan.masalah x jugak buleh selesai.si polan tuding jari pada si dia.si dia tuding jari pada si polan.baguslah tu.tahniah!

akhirnya.aku da penat.aku da give up.amik jalan penyelesaian sendiri.pilih saja kelas cacar-merba asalkan jadual bersusun cantek.kau nampak x aku & kwn2 aku da susah pasal kau?sepatutnya kerja kami hanya belajar bukannya pening2 kepala fikir pasal kenapa sistem macam sialan.cuba & jaya.aku senang hati akhirnya buleh selesai.aku senyum lebar.tapi kau mmg suka MENYUSAHKAN aku kan?hari ini bila check semula aku tak taulah si polan mana yg pandai2 drop subjek yg aku da penat2 susun selak jadual itu ini.kau tau x apa perasaan aku bila jadi macam neh?sistem mana yg kau ambik yg menyusahkan org laen neh hah? aku stress kau mengerti?sekarang bila aku mao daftar semula,sistem kau yg sialan tu kata kelas sudah penuh.habes kau nak aku belajar di mana?dalam lubang cacing? STRESSSSSS!!!!!!!!!!!

terima kaseh atas segala.
kalau kau menang award sistem terunggul tahun ini silalah sampaikan pada aku.
kalau kau menang award perhubungan plg mesra abad ini silalah juga sampaikan pada aku.
mungkin bisa aku berdiri tepuk tangan.

*senyum sinis*

12 comments:

IkraamTorres said...

saya nak meluah jugak leh...huhu

aainachentak said...

sile2!ahah. :D

afy sufy. said...

cs aaina..
smua sstem uni cm tu ke??
afy seb bek dpt add subj dgn jayanya dgn ckp jam kdt..
kwn2 yg xdpt apalg subj yg dorg nk tu klass oredi full..
alahaii kene bbaris plakk smpai ujung sna hnya utk mmnta kbenaran add subj yg br..
huh!! sistem apaka ini??

IkraamTorres said...

aaina....ape ur emel?

maira.adreanna said...

lahh. ape bangang nye sistem tuh. isk terasa bahang smpai ke sini !

aainachentak said...

afy:
tulaa psl! pkai sistem canggih manggih patot menyenangkan.haish.

ikram:
purpleberii@yahoo.com =)

mai:
ahah.perkataan itu mmg sessuwaaii!

syahir suhaimi said...

kamu skarang buat course ape ya?

aainachentak said...

finance :)
kau pown dak uitm ey?huhu..

syahir suhaimi said...

ooo i c... tidak aku bdk Management n Science University (MSU) di shah alam jga... aku buat food technology...

aainachentak said...

gilak gempak tu wei!
same coz ngan kakak aku dolu2.
anyway gud luck ya!:D

Poison Flower said...

lu stress, streess
lu ambik stress lu tu, lu buang kat longkang.

takde lah stress lu tu.hehe

aainachentak said...

warhh itula poison kalaulah stress aku buleh buang dlm tong sampah ke kan..kalaulah! :)