January 9, 2009

acara wajibul gunnah 2009

aku kira pasti ramai para blogger muda mudi yg akan mensuakan ceritera mengenai youth 2009 yg sudah pun berlangsung mulai hari ini.tapi aku pasti ramai yg hanya akan pergi pada mingguan hari kerana tarikh itu lebih afhdal.selain isu Palestin & rejim zionist sialan, manifestasi youth 2009 sudah memulakan bual bicaranya terlebih dahulu.& lihatlah esok atau lusa.pasti akan ada ceriteranya dari variasi versi yg berbeza.

owh i sudah x cool lagi!

kemungkinan utk pergi hanya 20%.
maknanya mungkin & tersangatlah mungkin tidak akan langsung menjejakkan kaki ke tanah pwtc itu.

ramai yg akan teruja ke sana.
lihat saja pada macik aku sang gilamon yg mendapat tiket percuma ke showcase nidji di youth 2008.
pesanan aku.
*muka serius tahap dewa*
kalau dpt lagi tahun ini lebihkan lah satu utk sahabatmu di sini ya ya?:D
& macik sang gilamon akan katakan..
"buleh2.buleh blah!"
aku dgn muka sayu yg menggila akan katakan..
"sampai hatimu.apa tidak hengatkah akan persahabatan kita yg terjalin dr perut bayi?"
macik aku akan membidas..
"pah,apa yg u merepek neh?terlebih makan kerepekkah?"
aku akan smash semula..
"taklah! makan nasi 2 pinggan,cekodok pisang, & teh tarik jew"

enough said.
x relevan dgn subjek predikat.
terlalu menghiperbolakan kata.

*ehemmm*

& aku sendiri lebih teruja bilamana aku ditemani seorang jejaka di booth sebelah yg sgt 'hot' memandang lappynya.
sadly,dia x pandang aku. *ciss!
& juga teruja bilamana 2 jejaka berpakaian anggun persis gadis 'hot' berkeliaran ke sana ke mari di dalam troli.
aku terfikir ada juga manusia gila-gilaan di tanah Malaya.

pinta jasa kalian.
snap bang bang lah byk2 piccie di sana nanti oke oke? ^___________^
bisa aku ketahui kondisi keseronokan atau kepoyoan lautan muda mudi & mungkin juga pacik macik yg membanjiri pesta itu.
terasa hati dipalit sedikit kecemburuan.
sedikit jelah..apa buat muka sengih2 bangga gitu? *double jerk my kening*

9 comments:

icha said...

hahaha..blom pape da merepek pon! hee.. taun ni tgk je la ape yg dpt free yek

aainachentak said...

ahah.kepalaku sudey mereng!
cayalah macik.syg u!:D

Buttercisco said...

mereng??..makan la panadol untuk menghilangkan mereng anda...heheh

n a r d indie winkie said...

sgt menarik blog kamu. cerita pon besh. keep it up girl. :-)

aainachentak said...

inchek buttercisco:
tlg belikan panadol bang!haha :D

cik nardindie winkie:
thnx fer visiting dear!:)
insyaAllah muga diberi ide oleh-Nya..

Hazwan said...

ah,aku pergi youth09 tu. Untuk kaki shopping memang sangat best. kawan aku trus jadi gila*sekejap* sebab barang murah sangat.

nanti aku hupdate youth09.Meraban habis for sure.haha

aainachentak said...

murah??
oke aku jd gilak sbb x buleh pegi!
ngeee.. :)

maira.adreanna said...

kenapa aina tapat pegi ehh ?? mai pun pegi jugakk hee

aainachentak said...

sedey gler x pegi!
kalau x buleh shopping!warhh shopping?ahah..

sbb itu hari kene setelkan ptptn.
yes ptptn yg menyusahkan itu!huh.