January 24, 2009

entri tanpa tujuan

aku bilang2 congak2 da 10 hari laa aku x hupdate bloggy aku.sewius lama! neuron otak aku pun da lama x berkias berbunga. disebabkan rumah sewa aku x ada line internet terpaksa aku bertapa saja di rumah.da daftar utk streamyx tapi maseh x ada line.da dekat sminggu kowt.janji kosong dlm masa 3 hari da buleh guna.tapi x buleh jugak.barangkali hanya janji kosong!

sejak dua menjak neh pun aku teramat penat.sumtime balik kelas then malam tu pukul 10 sajala letak kepala kat bantal, sedar2 da pukul 6 pagi.lena diulit mimpi.ahah poyo aku neh. :D tapi sewiusla degree x sama mcm dip dolu2.buleh bersenang lenang semedang.sekarang rasa nak tecabut otot menunggu itu & ini.penantian satu penyeksaan.mmg aku benci menunggu! owh maaf tiba2 aku meluah pada kalian!

entahla aku nak tules apa lagi.buleh aku pinjam saja gabus & ghazal si andalusia itu utk aku berzikir?buleh aku kilas supaya cahaya itu tidak pudar?menyambut salam pada kafir2 si andalusia itu utk aku selami drama asyiknya.ahah tiba2, ya tiba2 aku terlalu obses pada lagu itu.mencari ilham barangkali.
hmm..barangkali.inilah di bawah aku bertapa memikir. :)



selamat tahun baru cina! :D

10 comments:

maira.adreanna said...

oh lagu ape kah ? hee :D

IkraamTorres said...

selamat raya cina =P

hanimah said...

bersabarlah ya menempuh zaman degree...setiap kesulitan ada kemudahan...

afy sufy. said...

hee..
csaaina..
tu gmbr d rmh sewa??
siyesss cntekk..

aainachentak said...

mai:
lg faizal sbb dia hawt time AJL!
haha.. takla yunk.skrg obses pada andalusia & ayat2 cinta.ngeee..

am:
gong xi fa chai!:D

niemah:
insyaAllah.kita serupa aite yunk!
ahah :D

afy:
ngee mestila bukan yunk!
tu my abang nyer uma.isk. :)

Buttercisco said...

nice open hair...heheheh..

aainachentak said...

open hair?
haha ada2 jew ank ey! :P

Buttercisco said...

heehe..ikhlas dari ati :)...

Shahrul Azry said...

selamat hari natal! :P

aainachentak said...

shahrul:
erk..hari natal?
apakah?:p