February 24, 2009

tanpa nada

wtf!
hari yg sgt2 down.
aku mao sesuatu.
aku mao hilang.
aku mao kembali kemudiannya tp jadi yg berbeza.
aku mao semangat yg dulu.
aku mao..
& aku mao ia bukan seperti ini.

..............

entah kenapa tah.hari ini jadi hari emosi aku.agaknya sbb smua benda yg sewel smua sedepuk dtg.& wabak mellow sappy wappy tu dah x dpt nak bendung.tadi pown (err..oke supposely smalam) masa taip entri da rasa semangat terbang melayang pergi ceruk mana pown tak taulah.yg buatkan aku rasa nak lompat atas katil & peluk bantal kuat2.jadi over sensitif satu hal lagi.sampai jadi kejadian tadi.. =.='

rumate aku tlg baso & sidaikan baju.since cuaca panas terik,pukul 3 mcm tu baju da kering.aku angkat kain sbb aku da agak ptg sket nanti for sure hujan.& betot pown sangkaan aku.hujan turun lebat giler2! rupa2nya ada satu lagi baju aku yg x berangkat sbb rumate aku sidai kat depan.since she's doesn't mention anytin aku hengat mmg smua baju da angkat.bile tgk baju aku tu basah lenjun kat ampaian, bunyi hujan rintik2 still belum reda, & wabak mellow yg x hilang lagi..isk aku da rasa semacam yg semacam.

plz aaina tahan..tahan..

hati da jadi sebu.muka mmg da toya kowt masa tu,tapi sbb housemate lain nampak aku pegi angkat kain jadi aku pura2 senyum & buat2 nampak cool mcm xda apa2.buat 2 saat lalu depan diorang semua,aku x pandang langsung2 muka satu2.trus pegi toilet sekadar berpura2 nak baso blk baju yg da lenjun tu.oke..dlm toilet air mata tiba2 menitis.aku da x buleh tahan.sgt2 x buleh tahan.walau aku cuba jadi kuat mcm mana pown.walau aku cuba utk jadi iron lady sekalipown,kalau da namanya perempuan..& inilah aku.menangisi.

air mata tak taulah brape byk keluar x berhenti.aku rasa aku duduk dlm toilet almost 1 hour.bukak air besar2,biar bunyi bising so xda sesiapa yg akan sedar aku menangis.lepas tu,lega! mata da merah,suara da serak..naseb baek dapat kaber dari rumate aku.aku rasa dia x perasan kowt! kesian kat dia.kang dia hengat aku marah sbb kejadian baju tu.by fact, xda kait mengait langsung.it juz me & my *wengs* emosi.tapelaa tu.aku da oke neh.oke & super duper cool.kan?
^__________^

................

supposely hari ini (25 feb 2009) hari jadi ex-rumate aku time kat matrik gopeng dolu2.tapi aku x sempat wish dia by msg..maaf yaw dayatkuuu!! :D incaselah kau bace bloggy aku yg tah hape2 neh..i juz wanna say:






HAPPY 22ND BUFDAY BABE..!!!!! :DD



+MUGE PJG UMO+
+MURAH REZEKI+
+HAPPY2 MCM SLALU+
+GRAD ON TIME+
+GEMOKKAN DIRI LEBEY DR SKRG+
+CEPAT2 KAWEN! ^.^+

LURF U MUCHI MUCHI.!! MUAXX!!



11 comments:

Sara Musfira said...

Boring ke?

Nice penmanship.

=]

joker39 said...

pergh

.dyanza.maya. said...

oh npe sayang?
be cool oke.
sure semngt yg dlu
bisa datang yup ;)

aainachentak said...

sara musfira:
err not really.
emoish kepale senget hari neh.
*wengs*

btw thnx sara!!

joker39:
satu keluahan?kamu atau aku?:)

dyanza:
thnx yunk!
yup2.muge2 kan.

peAnut said...

wut's wrOng babe??
biase la kan..
ade msa kite akn weng..=p
tamau lame2 weng k??

aainachentak said...

thnx dear!
yup,okie.
insyalah x weng long2..

dhiaaalaraaalifeee said...

nanges best kekadangg , tp soranggg la :D

maira.adreanna said...

babe. be cool .chill. mungkin boleh hilangkan diri buat sementara waktu and cari ape act yg kite nak, decide wht makes us happy. then live with it. u cn do it la hunn :)

aainachentak said...

dhiaalaraalife:
yup betul3!:P

mai:
thnx babe!!akan aku ingat utk aku cari bahagia aku..

dayatkuu :) said...

aku br bc blog mu aainakuu~!

makasih 4 d wish..hee~

kawen cpt2 tu pyh sket le..

tp doakn la ek..

hahaa~

syg kamu..

trus-trusan m'blog yer..

daku sokong kamu selamanya~! :) :)

aainachentak said...

dayatkuu!!;)

ahah akhirnya kau bce gak..
wpown bufday ko da lme berlalu kan. ;p
yeayy~
syg kamu juge!
thnx 4 supporting babe!muaxx!