November 20, 2008

berOnggeng! D=

sementelahan aku telah habes final..masa2 yg terluang dapatlah kiranya aku beronggeng utk menghilangkan kebuhsanan di rumah. juga dapat aku topup di hari2 yg lampau di mana aku kesibukan melakukan tugas2 wajibul gunnah.eceyh.. gaya macam aku perdana menteri jew sibuk selalu!:D lantas hari itu aku klua dengan kwn baek aku yg sengal, yg aku so-called as si busuk que.da lme menabur janji nak klua dgn que sbnar nyer.kitorunk buat deal, aku treat dia wayang.dia treat aku mcD. *hoyeayhh* akhirnya tercapai jugak impian kite dua kan busuk! ^____^ dapat akhirnya aku mkn itu cheese burger & kitorunk nonton tropic thunder sambil gelak tarak hengat dunia.sewius klaka movie neh! kalian patot nonton, tak rugi! plg x buleh blah,tom cruise jadi gumuk+munchet.pastu buleh pulak buat tarian ala2 hip hop.mmg x begayut-gayutan pulak laa kan dia punya perut tuh kan.suke aku! *ehemm* ahaa..tapi x puas hati betot berani que ketok pala aku time tgh tggu train nak balik.taper dia tak kene makan lagi selipar jepOOn saiz 14.bakal2!




aku & que busuk ;)



ciss! berani u curik cheese burger i.

& smalam aku klua lagi bersama inchek razlan. ;) dia fetch aku kat lrt cempaka, pastu kitorunk pegi time square. nonton wayang juge.movie ialah "hye m bond.james bond!" sequal kali neh quantum solace.not-half bad la.yg pasti byk adegan lawan2,keja2,tembak2 sana sini.sampai satu tahap aku agak pening nonton.akhirnya definitely hero takkan mati kan.bond akan teruskan misi dia yg laen.guess akan ada sequal laen. (bilela dapat nonton madagascar 2 agaknya?)

aktiviti rOnggeng aku yg seterusnya ialah esok.weee mao camping di melaka! ;) dah plan dari time final dgn kwn2 uitm.sedey nyer ada yg x jadi pergi saat2 akhir sbb x dapat green light atau masalah2 seumpamanya.haishh.x seronokla ada yg tader.dala pasneh susa mao jumpe kan,kan..yg ada akan truskan misi.camping di pantai.mlm2 buat barbeque smbl dgr gemersik alunan ombak bergulungan.angin sepoi2 bahasa bertiup.baju aku akan terbang ke depan & ke belakang.lompat2 atas pasir pantai.owh x sabar! aku dah la x packing apa2 lagi neh.ayuh aku packing baju-bajungan skrg! heee..ketemu di laen entri oke. (^_~)

6 comments:

Wexeeda said...

wwaaa.... anda telah menonton tropic thunder ngn QOS bond 007... mmg list wayang yg sye akan pilih klu tgk movie... n of course magadascar.. hehehe

jge diri g camping tue.... enjoy ur camping... =)

aainachentak said...

best taw smua cik waheed!
yg bond tuh bole tahanla.
kalau nak klaka better tt/mdgcar.
hee..thnx!
enjoy berpada2,insyalah.. =)

pari-pari said...

yok! kuar dgn i plak :)

aainachentak said...

yok dear!
bisa kita moshpit di gig.
hahaha. :D

pari-pari said...

yesh yesh. i tak reti mosh. 2step lagi laa. hahaha.
bile mau k ketemu nih? kangennnn lo taw nggak? hehehe
lebiyuh!! :)

aainachentak said...

ngehehehe..
gwe juge x reti mosh!
tgk suke suki bulehlaa.. :P
ble u free syg???