July 3, 2009

lunatic


heloooo all..!
my name is dweey! =) daku sunggohlaa cumel kan kan! hee sowie.xda kena mengena dgn tajuk entri.aku bukak emel hari neh.& i found dis dweey thinggy in my inbox.owh! bawu aku teringat last year ms pegi youth08 aku da mek piccie smbl pegang si dweey neh.gosh aku bole lupe piccie tu! how bad is my memory (which i juz figure out.yekew? :D) tulah.aku dua tiga menjak menghadapi sindrom lunatic+kemalasan yg menyebabkan aku x mao langsung2 berfikir.ape jew aku buat?well.. *angkat2 kening* semestinya mkn.tidow.hang out.ho3.. xnak uat pape dah.arigato percutian!! kamu membahagiakan! *senyum lebar*
p/s: yeah,i know dis entri is notin but a babling :) owh2 & aku sgt2 hepi jgk sbb aku da buleh gune tool box again.so hari neh men2 kaler.awesOme! :D

8 comments:

Yern Ain said...

omg.i jeles.
nk cuti jugaaaakkkk~

YobSumO said...

best gila main kaler :p

Sara Musfira said...

Happy je kamu kan? huhu

zaidharis said...

owh, selalu makan semut kot,
heheheh~

I Z M I R said...

ainaa..
dh abs tests??
lme gler m'hilang..

pari-pari said...

cuti itu nyaman kan? :)

aaina.dahlia said...

cuti sgt2 besh oke!;D
maen kaler jgk sgtg2 besh!

maaf menghilang :)

.dyanza.maya. said...

ohh so sweet sayang
nak kwn ngn dweey tuh jugak!