October 16, 2008

rOmantika


aku punya dua rasa yg berbeza hari neh.
*sigh*
itu hari..harijadi seseorang.
aku tak wish pown kat dia.
& m not gonna do dat aswell.
sebab pertama, dia langsung tak ingat harijadi aku bln julai yg lepas.
betapa hati aku tersinggung sbb neh.
tapi x buleh jgk nak blame dia.(yekew?)
sebab kedua, aku tak mao ingat apa2 lagi yg berkait dgn dia.
aku ego.aku akui.
noktah.




saat seperti ini.
aku kenang2 pada jejaka chantek.
aku berfantasi dia.
jiwa aku sudah dirasuk mood romantika.
*senyum*
ketika dia muncul,aku rasa ada debar.
muka merona merah.
tapi aku tau mata aku bersinar. (*macam piuter lepas kasi kilatlaa konon*)
tiada siapa yg akan mengerti.
perasaan itu sgt dalam.
biarkan aku di awangan.
bergantungan tanpa jejak.
dia bisa berkongsi rasa bersama aku. (*ehemm*)
memandang aku dgn senyuman manis.
lalu terbuai dgn petikan gitar dia.
suara yg polos & asyik.
hampir saja air meniti di birai mata. (*ahhh cepat2 kesat*)
lepas itu aku..


*oppsss!*


err..maaf kalian.
aku ini gemar berfantasi!
berseorangan di bilik,jiwa aku juga nakal bermain-main. ^____^
episod lepas tuu..x payala bagitau.heee..

8 comments:

IkraamTorres said...

epi belated bday~

maira.adreanna said...

fantasi itu endah :)

Wexeeda said...

terase romantik plak bila bce... oooppssss... heheheh

aainachentak said...

inchek ikraamtorres:
thnx a lot 4 da wish!!;)
*terharu*
my last wisher 4 diz yr kowt.
huhu..

cik maira syg:
ya..ya..
sgt indah kan syg!huhuh..

cik wahedd bucuk:
hahaha..
roman picisan kan.?
ngeeeee..

pari-pari said...

romantika di tampoi
hek hek hekk
fantasi itu kadang2 indah
indah itu nyaman
bile terasa nyaman buat kite lagi mahu hidup lebih lama
kan??
:)

afyanna said...

csaaina sygg!! hahahaa.. siann tau cs xwish sma dia..heee.. heppy belated bday to u.. hee.. nk cs aaina wish thun dpn.. haaa..

aainachentak said...

cik pari2:
romantika di tampoi?
ehemm2x! :D
haha..betot syg.
fantasi yg indah&asyik.
kalaulah hidup 1000 thn.
lalala~ :)

adik afyanna:
aaaa!akhirnya kamu ke mari juga.
thnx 4 da wish syg!;)
maaf,x rasa kesian pd dia.
pedulikan saja kan.

aainachentak said...
This comment has been removed by the author.