January 29, 2010

hanya kerana i suka ianya LONGER!

kalian tahu..( mestilah x tahu)

bila mention mengenai chocolate pastinya hati aku akan benar benar benar teruja..diulang 3x benar.tiada yg benar melainkan yg benar benar belaka.

makan chocolate.
minum chocolate.
tidur chocolate.
mimpi chocolate.
mandi chocolate.err mandi? (ek-cewer-li blom sampai tahap inilah =.=')


lihat gaya aku makan chocolate dengan lahap sambil membesarkan bukaan mulut selebar yg mungkin.lalala~ (p/s: chocolate bukanlah ditaja oleh syarikat berkenaan)

nak dijadikan hujung pangkal cheritera..

baru2 ini aku berkesudahan melihat nuffnang (kelik untuk link oke!) .* ehemm* walaupown sebenarnya aku sehari-hari selalunya berkesudahan melihat web ini untuk melihat sebarang duit yg terkumpul.owh maaf ini bukanlah topik utama cheritera hari ini. lalu aku terserempak sama ini hot story weh! diulangi HOT STORY!

jeng..jeng..jeng..

LG Chocolate is back and longer!!

dahlah aku suka chocolate. sekarang ada telefon bimbit LG CHOCOLATE oke.lagilah dabel triple keterujaan aku terhadap spesis chocolate.diulangi.. ini benar benar benar bikin hati aku teruja. sesungguhnya benar.tiada yg benar melainkan yg benar benar belaka.

LG’s new Chocolate phone (BL40) ini bagaimanakah rupanya?adakah terlalu amat seksis?

jawapan aku: YA! ala ala mcm supermodel tu.x caya? nah amek..



ini adalah inovasi terkini dari LG. sebab itulah reka bentuk dia sgt sgt menarik & mencuit hati yg memandang.apa yg lebih menarik LG’s new Chocolate phone (BL40) bukan sahaja slim bahkan ia juga lebih panjang dari talifon bimbit lain di pasaran. kelebihan terletak pada lebar-skrin nya yg sepanjang 4 inci. oke kalian bayangkanlah kalau sedang tonton muvie avatar rasa mcm diri sedang tonton wayang di panggung. sewius x tipu! hanya kerana ianya LONGER maka bulehlah orang2 (eh orang2?) seperti aku ini merasa menonton wayang selalu kerana sebelum ini terlalu sedih akibat tiada masa menonton wayang termasuk avatar di panggung.al-maklumlah tugas sebagai seorang full time student selalu saja masa itu macam kau na sangat kejar tapi kemudian semput ibarat kura2 berjalan petang. ( abaikan.abaikan.aku merapu saja)

untuk menambahkan lagi kesempurnaan LG’s new Chocolate phone (BL40) ini termasuklah kameranya yg ada 5.0 Mega Pixel yaw! kalau aku amek gambar aku mmg sah segala parut2 jerawat di muka kelihatan terselah lebih dari biasa. dahlah tu siap ada features touch screen.jangan bimbang kalau kalian tiba2 berfikir nanti jari membengkak kerana terlalu lama menggodam talifon ini bersebab LG sudah buat research & terbukti ini talifon finger-friendly 3D graphics (dalam Bahasa Melayu mesra jari berserta 3D graphics.yekew?) jadi selepas ini kalau guna seminggu tanpa henti pown x akan beri apa2 kesan pada jari kalian.sebab itu juga bagus biarkan ianya LONGER supaya kalau pegang talifon lama2 maseh boleh pegang kemas dalam lipatan tgnmu. kalau talifon kecik cinonet kalau pegang lama2 peluh2 sudah tergelincir jatuh bedebuk atas lantai konkrit. lepas itu jerit meraung.."HP JATUH!!" hailaa.. =.='

ada lagi.LG’s new Chocolate phone (BL40) juga turut dilengkapi 21:9 ratio HD panoramic display.jadi bila mao guna perkhidmatan internet bole browse dgn senang hati saja segala e-mel, facebook, twitter, ataupun mao ambil apa2 maklumat segera bila EMERGENCY lecturer membebel di hadapan sebab kau x buat assignment yg dia suroh. *ehemm*

fuhh! fuhh! bangga weh ada talifon bimbit ini.segala mak nenek majalah fashion seperti Vogue, GQ, ELLE dan Esquire pown turut beri pengiktirafan padanya sebagai talifon paling seksis di dunia x ubah seperti seorang supermodal yg tinggi lampai itu.sbb itu i like it LONGER! bulehlah berangan diri mcm supermodel.yekew?

sebenar benarnyalah.. buleh berangan diri mcm dekaaaaattt sgt sgt sgt pada chocolate keterujaan & kesayangan hatiku ini. ingat chocolate.ingat LG’s new Chocolate phone (BL40). lepas ini nescaya mimpi siang pown tarak lena lagi.




betul x aku bilang chocolate x ubah mcm LG’s new Chocolate phone (BL40)?

slim & slender.
unik.
rasa kemesraan tercapai bila diguna.
juga sgt sgt sgt dekat di hati. ;)

penat dah membebel! kalian tonton dulu teaser di bawah:



haish..rugi kalau x dapat! buleh menanges sebakul weh.. kalau mao turut serta buleh sibukkan diri menggodam laman sawang nuffnang dan hantarkan bebelan indah kalian pada whyilikeitlonger@nuffnang.com sebelum 14th of February 2010 oke oke! :D



p/s : iklan ini disiarkan oleh saya tukang penchenta chocolate yg sukakan sgt sgt sgt LG’s new Chocolate phone (BL40) yang lebih LONGER dari biasa!

sekian.

7 comments:

sammy! said...

Jangan salah gigit coklat mana satu dah la...hawhaw...

aaina said...

miahaha itulah agak konpius di situ!

Sara Musfira said...

If you dah own that fon, jgn smpi nak mkn pula. Hihi

Hazwan Hakim said...

sedapnyer coklat tu..sy harap kamu menang...

http://www.keemzone.com/2010/01/why-i-like-it-longer/

aaina said...

sara:
haha sure do babe.sbb klau x menng pown habes2 geget jari! T.T

hazwan:
thnx ;) gud luck utk awk jgk!

syed hafeez said...

wey best2

aaina said...

ko joinla contest neh wei.ko pat hp ley share nagn aku.haha