March 1, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 1

"..Project Alpha..?"

okeee..
*sambil juling mata*
aci natang ape pulaklaaa na buat project mase2 cengginih?

bukan!! bukan!!
certainly not my assignment project apatah lagi project yg direka oleh aku sendiri. (harap maklum.maceh.)

for those who might not even knoe dis particular thing-gy, project alpha is sumkind of cute project which they take a sneak peek into bloggers lives – who they are, how they live, what makes them tick and from where they derive their inspiration.on wut reason wahai sekalian?it is to capture the attention and interest of thousands of online readers on a daily basis.

senang celitera ini macam..project alpha neh akan mengumpulkan blogger2 hebat Malaysia di mana blog2 mereka2 ini dikunjungi oleh sebegitu ramai pelawat samada secara terang-terangan ataupown bersifat mistikus. maka & oleh itu, blogger2 ini tadi akan dikunjungi untuk dipaparkan akan perihal sebenar identiti masing2 termasuklah kisah2 hawt peribadi mereka a.k.a macam mne mereka makan,tidow,men futsal,etc.ala2 terjah gitu.got it?got it?;))

now..

da best part of all..dis project is BACK!!

say cheeerrs people.now we have sumtin to look upon! yeayyy~ :D [ofcoz sbb bile kite x ada kije, kite akan mudah jadi buhsan,bile buhsan waima kite akan jadi sgt2 kuat utk mkn.bile kite mkn, kite akan menyesal bile perut kite kelihatan lebih besar dari biasa2.maka & oleh itu adalah lebih baik jika kita ada sesuatu utk diperbuat kan?kan? ;)]



.......................


Project Alpha Season 1

nah..teaser season 1! :))








project alpha is being hosted by da beautiful miss jojo struys :)



in da previous season, among da ultra super bloggers being selected are fourfeetnine, redmummy, nicolekiss, kennysia, beautifulnara, & last but not least budiey.

all of them shared a very very interesting drama of their life ++plus++ with some crazy & hilarious action which u guys will & only be terkesan di hati if u guys catch da show :) sewius x tipu! aku gelak sakit perut tgk aksi dorunk neh weh. bukan lakonan ikut skrip,it is reality show. so ape yang disebut, apa yg dibuat sendiri terkeluar time2 tu jgk.

& aku rasa mmg rugi kalau missed tonton sbb selain kau ketawa guling2 tgk dorunk, pat jugak input2 berguna macam tips na jadi blogger hebat malaya, tips na buat duit dgn blogging,etc.bole imagine x sebulan bole generate income like 7 ribu or 8 ribu dlm poket? hailaa besh nyer!besh nyer!










tapila kan yg aku rse plg menarik hati dia nyer blog contest. spe yg msuk bole menang tiket tgk live game chealsea kat England oke.isk rugi weh tao lmbat!! T.T

waima sile kalian tonton ini untuk tau lebih lanjut mengenai project alpha season 1 : projectalpha.season1 ! ^___________^

akhir kalam..
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.


sekian.

3 comments:

peAnut said...

penah tau psl projek ni tp xamik port pn..haha
anf now, phm da amende
sbnrnye projek ni..
thnx 4 sharing babe!

Sara Musfira said...

Rinduuuuuuuuu

IkraamTorres said...

ape yg anda merapu neh....